Werkwijze

 

Begonnen als producent van golfkartonnen dozen, is D-Box zich de laatste jaren gaan toeleggen op het cacheren en van daaruit produceren van displays en promotiematerialen.

Projecten worden doorgaans behandeld op een structurele manier zoals onderstaand beschreven:

Stap 1. Advies en offerte

Vanuit haar marketing-doeleinden kunt u behoefte hebben een product door D-box te laten produceren. Het is echter ook mogelijk dat D-box haar advies uitbrengt en voor u concrete concepten genereert. Daarom is het belangrijk dat D-box goed formuleert welk probleem er moet worden opgelost, om tot het beste resultaat te komen.

Stap 2. Conceptfase

Het genereren van schets ontwerpen is het resultaat van een goede omschrijving van het probleem of behoefte in de voorgaande fase. D.m.v. brainstorming en schetsen worden zoveel mogelijk ideeën gegenereerd om de klant een beeld te geven van de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Stap 3. Orderfase

Nadat de klant een concept gekozen heeft vindt de feitelijke engineering plaats van het gekozen concept. Er worden technische tekeningen gemaakt, afmetingen worden nauwkeurig bepaald en een grove calculatie word gemaakt.

Stap 4. Productiefase

Als de klant het productvoorstel goedgekeurd heeft, kan de daadwerkelijke productie beginnen. Hiertoe moet een productieplanning gemaakt worden en een nauwkeurige kostencalculatie.

Stap 5. Levering - Implementatie

De verpakkingen kunnen door D-Box kant- en klaar afgeleverd worden bij de klant. Hierbij zijn vele mogelijkheden aanwezig om tot de meest efficiënte doorloop te komen.